הארכת כותרת וכתר זמני - פוחדת שמשהו קורה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

12/08/2015 | 18:09 | מאת: שירה

שלום יש לי הארכת כותרת שבוע הבא. עכשיו יש לי בעיות מקודם נפל לי הכתר הזמני שבו עושים הניתוח ולא תפסתי את הרופאה המשקמת שלי אז שאלותיי הם: 1. יש לי גם תור לשיננית מחר האם זה אפשרי? 2. האם צריך להדביק עד הניתוח או שזה בעיה במקרה ואשאר בלי עד אז? והכתר נפל לי גם ל פני חודש בערך? האם לאור הנפילות אחרי ההחלמה של הניתוח גם לא כדאי שיעשו כבר כתר זמני חדש במיוחד שהבתר הזמני כבר מעל שנה - שנה וחצי בפה בעקבות אילוצים ושיבושים לדחיית הניתוח? והאם יכול להיות לאור שהתדירות של הכתר גדולות יותר משהו השתבש שם בשן הנ"ל?

את יכולה ללכת לשיננית מחר.לא חייבים להדביק את הכתר.יתכן והכתר נופל כי השן קצרה,ולכן מבצעים את הניתוח. למצב השן וסיכויי הכתר הסופי לא ליפול בטווח הארוך לא אוכל להתיחס כי לא בדקתי אותך, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית