שיניים ניידות

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

21/07/2015 | 21:06 | מאת: שי

שלום רב. אני מתעניין בשביל אמא שלי היא צעירה יחסית ויש לה דלקת חניכיים חריפה.לפני כחודשיים היא התחילה להיתלונן על זה ששלוש שיניים קדמיות ניידות.כאשר היסתכלתי באמת השיניים שלה מאוד ניידות.האם יש מצב שהשיניים יכולות ליפול באכילה או בכלל? היא נורה פוחדת ובעבר סבלה גם מחרדה דנטלית. אבל מה שבאמת מאוד מאוד מטריד זה האם השיניים יכולות ליפול בעצמן או שצריך לעקור אותן? תודה רבה מראש על התשובה. שי

ערב טוב, אם מחכים ולא עוקרים את השיניים באופן יזום,הן עלולות ליפול לבד,יתכן גם בזמן אכילה, תרגישו טוב, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית