כאב

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

17/07/2015 | 17:53 | מאת: דורית

אני באמצע טיפול שורש - עברתי טיפול אחד , ואצטרך שבוע הבא עוד אחד , אבל שאלתי היא האם הגיוני שיש כאבים 3 ימים אחרי הטיפול הראשון למרות שלא אותם כאבים בלתי נסבלים שהיו לפני , אבל הכאבים הם גם ספונטניים וגם בלעיסה / או בנגיעה/צחצוח האם זה הגיוני ויש משהוא לעשות להפחית את הכאב או פשוט זה ענין של זמן וככה זה צריך להיות וזה כאב שמורגש כמו כאב של לחץ , האם זה הגיוני וזה אמור להשתחרר אחרי המפגש השני?

התאור שלך מאד אופייני לשלב שבו את נמצאת בטיפול.הכאב בדרך כלל דועך בהדרגה.אחרי הפגישה האחרונה של טיפול השורש,יכולים להיות שוב כאבים בעוצמה משתנה,וכשהם חולפים,השן לא אמורה לכאוב שוב.הדברים נכונים ל95% מהמקרים. תרגישי טוב, דר. צביקה רוזנבלום

18/07/2015 | 18:08 | מאת: דורית

תודה והאם הטיפול השני הוא האחרון עי שמעתי שלפעמים יש 3 מפגשים ואם כן מתי בדרך כלל עושים 3 מפגשים לשן וזה שאמרו שיש קחר שבור זה מסובך יותר ומורכב וארוך?

18/07/2015 | 19:58 | מאת: דורית

אבל יש עוד כאבים ובמיוחד אחרי נגיעה לעיסה שנמשך האם זה הגיוני אחרי 5 ימים או שזה מצב שצריך כדור יותר חזק או שאולי צריך עוד משהוא וגם לא יסתכם רק בעוד ביקור אולי 2 אם יש עדיין כאבים ואולי גם משהוא זז כי היה שיפור אבל מאז אתמול הכאב כבר לא דועך יותר אלא אם זה יהיה רק בסיום כל טיפולי השורש בשן?

מנהל פורום חרדה דנטלית