התייעצות

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

15/07/2015 | 19:50 | מאת: ספיר

שלום אני עושה טיפול שורש אחד גמרו ויש לי עוד אחד , (מדובר בשן 16 - שן טוחנת) , אמרו לי שאחד הקירות היו שבורים , ואחד התעלות בקושי מצאו , האם בעקבות התסמינים האלו יכול להיות שהסיכויים לניתוח הארכת כותרת יהיה גדול יותר בגלל שזה שבר וגם הכתר הזמני יצטרכו גם לא מיידי אלא מעבדתי? ושאלה שנייה אמורה לעבור ניתוח הארכת כותרת לא בשן הזאת אלא בשן אחרת בצד אחד - יש לי שיננית כמה ימים לפני הניתוח (5-6 ) האם זה בסדר או יותר מדי קרוב , כי אם לא אז , אז יש רק אחרי הניתוח?

שלום לך, קיר שבור מעלה את הסבירות לצורך בהארכת כותרת,אך זה מאד תלוי במצב הכותרת,ובגישתו של הרופא...לגבי כתר זמני מעבדתי-אין קשר בין הדברים. לגבי שיננית,נשמע לי בסדר גמור . בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

18/07/2015 | 12:17 | מאת: ספיר

תודה אבל אפשר הסבר מה זה אומר קיר שבור מבחינת השן וכמה קירות עש לשן טוחנת?

מנהל פורום חרדה דנטלית