שבר וטיפול שורש

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

02/07/2015 | 21:32 | מאת: שירה

שאלתי האם הגיוני שיש שבר שכבר איזה כמעט שבוע כואב שיסתדר או סיכוי גדול יותר לטיפול שורש כלומר יש מקרים שהכאב פתאום נפסק? כן ראו לי שבר שמתלוננת אבל לא יכולים לטפל כרגע כי יש לי גם הרפס בשפתיים אמרו לי לחכות אבל כבר שבוע זה כואב האם יש סיכוי שפתאום ייעלם או שהסיכוי נמוך מאוד לזה?

השאלה לא מובנת... איזה שבר מצאו ? איפה ? דר. צביקה רוזנבלום

02/07/2015 | 23:51 | מאת: שירה

מצאו שבר בשן עליונה שיש לי בה כאבים כתוצאה מהשבר ? האם יש סיכוי שבמצב כזה של שבר הכאבים פתאום ייעלמו ולא יצטרכו טיפול שורש למרות שאני כמעט שבוע עם כאבים וזה לא נעשה יותר טוב?

מנהל פורום חרדה דנטלית