סתימה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

15/05/2015 | 10:03 | מאת: לילך

הולכים להחליף לי סתימה , כי מצאו חור , רציתי לשאול האם יש סיכוי שבגלל הוצאת סתימה והחלפת סתימה לא יצליח ויצטרכו לעשות טיפול שורש , השאלה האם לא מאבדים עוד הרבה חומר שן בהוצאת סתימה והתקנת סתימה חדשה?

ערב טוב, אתה צודק,לעיתים במהלך ניקוי עששת מגיעים לצורך בטיפול שורש.כמוכן על מנת להכין סתימה מסלקים גם חומר שן. כמעט בכל טיפול רפואי יש חסרונות ו/או סיכונים,לכן הרופא צריך לשקול את כל השיקולים ואת נחיצות הטיפול מול סיכונים וחסרונות,וכן את החלופות. במקרה שאתה מציין החלופה היא לא לטפל ולהגיע לעקירה... דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית