מה הטיפול?

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

13/05/2015 | 18:29 | מאת: מעיין

אחרי כאבים שיש לי בשן עם סתימה כאבים חזקים אחרי ניקוי וצחצוח , כאבים ספונטניים וכאבים לחום וקור , שלחו אותי למומחה לשורש שראה שבאמת יש כאב ורגישות לקור כמו שאמרתי רוצה שינסו להוציא לי את הסתימה ולשים סתימה זמנית בינתיים , נראה לכם שזה עוד מצב לפי התיאור שאפשר להציל את השן או שזה נראה כמו מקרה שבכל מקרה אגיע לטיפול שורש?

לא נראה לי נכון לנחש ללא בדיקה... דר. צביקה רוזנבלום

13/05/2015 | 20:45 | מאת: מעיין

ההחלטה לנסות זה אחרי בדיקה וגם ראו שהמקום כואב בנגיעה וגם בשתייה חמה/קרה ולמרות זאת רוצים לנסות קודם שינוי הסתימה האם נראה שיש לזה סיכוי ובדרך כלל כזה מצב בדרך כלל הסיכוי קלוש שהחלפת סתימה תעזור ואם ען תוך כמה זמן לדעתך השינוי אמור להרגיש מהחלפת הסתימה אם יעזור?

מנהל פורום חרדה דנטלית