פחד מזריקה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

12/05/2015 | 01:03 | מאת: טלי

אני תמיד מפחדת ללכת לרופא שיניים בגלל הזריקה, היא כואבת לי מאוד וגורמת ללב לפעום חזק ולנשימה להשתנות ואני גם מזיעה הרבה, זה יורד בהדרגה אחרי הוצאת המזרק. אני יודעת שזה רק כאב של כמה שניות אבל יש לי חרדות קשות מזה. ביקשתי גז צחוק ולא הסכימו לי, תהיתי אם אולי תוכלו להמליץ על משהו…

ערב טוב,טלי מנסיוני, במצב שאת מתארת ניתן לסייע רבות.עלייך לפנות לרופא בעל הבנה מעמיקה בתחום,שיתרשם מהקושי שלך,ויציע פתרון המותאם לך אישית. אם תרצי המלצה על רופאים באזור מגורייך,כתבי לי ל [email protected] בהצלחה , דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית