טיפול שורש?

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

10/05/2015 | 21:25 | מאת: לילך

יש לי כאבים גדולים בעיקר אחרי צחצוח וניקוי שכואב מאוד ונמשכים שעות , וגם כאבים ספונטנים וגם אחרי שתיה קרה וחמה , וגם לפעמים העיר אותי פעם פעמיים בלילה בשבועיים האחרונים , ולא מוצאים כלום לא בהסתכלות ולא בצילום הרנטגן ושולחים אותי למומחה לטיפול שורש שאלתי מה יש למומחה שיכול לעשות ולמצוא שרופא רגיל לא מצא?

שלום, לפי תאורך כדאי לקבל חוות דעת מרופא נוסף,מומחה לטיפולי שורש,או רופא שאינו מומחה לטיפולי שורש,אולי מישהו יצליח לאתר את הסיבה לתופעות שאת מתארת... בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית