משחת שיניים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

06/03/2015 | 17:56 | מאת: טופז

קניתי בטעות משחת שיניים של שיקום והגנה לשיניים רגישות שקונה כל הזמן ורשום היה שהיא גם מלבינה לא שמתי לב , האם ההלבנה שיש במשחות שיניים לא רק מלבינה אלא עושה את הפעולות הרגילות + הלבנה יכולה לעשות נזק בשימוש במשחה הנ"ל ?

אין מה לדאוג,היא לא תלבין,רק תעשה את הפעולה הרגילה... דר. צביקה רוזנבלום

06/03/2015 | 21:53 | מאת: טופז

לא הפחד שלי לא אם תלבין או לא אלא האם המשחות הנל שרשום שגם מלבינות יכולות לעשות נזק לשיניים אם כן אקנה אחרת במקומה?

מנהל פורום חרדה דנטלית