חרדה מטורפת בענייני שיניים בעקבות שן חלב SOS

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

22/02/2015 | 18:27 | מאת: אנונימה

היי, המקרה שלי מאוד מוזר. לפני חודשיים אמרו לי שיש לי שן חלב, היא התחילה להתנדנד וכמובן המליצו על שתל. מאז בכיתי, הייתי בדיכאון, פחדתי נורא והשלמתי עם המצב. פתאום לפני כמה ימים התחלתי להרגיש ששן קבועה בריאה (אחרי צילומי סיטי, אחרי רופאים שראו אותי) מתנדנדת. נדנדתי אותה במשך יומיים בניסיון לבדוק וגרמתי לרגישות במקום. עכשיו הרגישות עברה לשן אחרת בלסת השנייה בכלל, ואני שוב חושבת שאולי היא מתנדנדת. מצד אחד ההגיון אומר לי שאין סיבה שיתנדנדו אבל אני לא מצליחה להפסיק לחקור את השיניים ולמצוא בעיות. אני אלך לבדוק טיפול אבל לבינתיים, מה אתה אומר?

ערב טוב, אם שאלתך היא מה קורה אצלך בפה,אז כמובן שאין לי אפשרות לתת לך יעוץ בלי שבדקתי אותך,ובחנתי את הצילומים... תרגישי טוב, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית