טיפול אצל שיננית

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

13/02/2015 | 15:13 | מאת: אביגייל

שלום רב הייתי היום בביקור אצל שיננית במהלך הטיפול היא יצאה מהחדר והביאה מחדר טיפולים אחר מכשיר המתיז מים ומלח . שאלתי אותה האם לא צריכה להחליף את הפיה של המכשיר ענתה שלא האם זה מקובל לא להחליף בין משתמש למשתמש את ראש המכשיר ? האם אפשר להדבקת מאי החלפתו בין המשתמשים במחלות או באיידס תודה

שלום,אביגיל, לא זכור לי אם במכשיר הנ"ל יש פיות להחלפה,או האם ניתן להכניס למכשיר סטריליזציה,בכל מקרה,המכשיר לא נוגע בחניכיים,אלא מתיז ללא מגע,כך שלא הייתי חושש,יתכן גם שהיא ניגבה את הפיה עם מטלית חיטוי. דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית