טיפול

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

19/01/2015 | 15:06 | מאת: תמי

עשו לי טיפול שורש לפנח שבוע בסתימת אמלגם ועדיין הרבה פעמים יש לי עדיין תחושה של טעם מר בפה האם זה בעקבות הסתימה או האמלגם שהיתה או הזמנית או שזה לא תקין ואם זה עדחין סביר תוך כמה זמן זה ייעלם? ושאלה שנייה האם יש כאב קל / רגישות שבוע אחרי הטיפול עדיין זה הגיוני , כלומר מציק בקטנה בקטעים מסויימים ללא כדורים למיניהם בכלל זה בסדר והאם זה יירגע אחרי הרכבת המבנה?

בוקר טוב, יתכן שהטעם המר קשור לסתימה הזמנית. לגבי הרגישות ,זה נורמלי,במידה ויש שיפור הדרגתי מאז הטיפול דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית