חרדה- המלצה ושאלה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

09/09/2007 | 20:27 | מאת: שואלת

שלום רב לאחר שנים שבהן נמנעתי מללכת לרופא ינים עקב חרדה שהתפתחה אצלי בסוף גיל ההתבגרות-נאלצתי ללכת לרופאת שיניים. (חוסר רצון לפתוח את הפה בכי ורעד בלתי נשלט )החוויה הפעם היתה טובה ביותר- הלכתי לרופאה שמתמחה בילדים- הרופאה השתמשה בגז צחוק, היתה סבלנית חיכתה המון זמן שחומר ההק=רדמה יעבוד לפני ה.. זריקה -פתחתי את הפה ברצון וברגע שנתתי לגז להשתלט עלי ל=זאת היתה חוייה ממש חיובית ! ועכשיו שאלה- האם ניתן לבצע טיפולי שיננית תחת גז צחוק? תודה!

10/09/2007 | 17:41 | מאת: דר' צ'רני נעמי

בודאי שאפשר לעבור טיפול של הסרת אבנית ע"י שיננית אלא שרופא השיניים צריך להיות נוכח.

שלום רב, קודם כל זה משמח לשמוע איזו תפנית חלה אצלך בנושא טיפולי השיניים-את מהווה דוגמה לכך שהשינוי אפשרי ! לגבי שיננית,כמו שדר. צ'רני ציינה,רופא צריך להיות נוכח,או שהוא יכול לבצע את הטיפול בעצמו.אני מקווה שבהדרגה תצליחי לעבור טיפולים גם ללא גז צחוק. שנה טובה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית