רגישות המשך

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

21/12/2014 | 22:23 | מאת: שירה

בהמשך לשאלתי לפני כמה ימים. הרגישות ממשיכה יש ימים שמטריפה אותי האם יכול להיות שלא רואים לא בצילום ולא בבדיקה וצריך בטוח טיפול המחייב טיפול דורש לאור שהרגישות בסתימה והרבה פעמים כאבים שמשגעים אותי למרות שזה באותו קו כאבים אותו דבר? כי עשו לי גם צילום וגם בדיקה ולא רואים שום דבר , נאמר שנחכה אבל בינתיים זה לא נעשה בכלל יותר טוב?

בוקר טוב,שירה, יתכן ובלית ברירה את זקוקה לחוות דעת נוספת מרופא אחר... אם תרצי המלצה את יכולה לכתוב לי ל [email protected] תרגישי טוב ! דר. צביקה רוזנבלום

22/12/2014 | 11:07 | מאת: שירה

לא רוצה רופא אחר , אם צריך תמיד שולחים אותי לעוד רופא במרפאה. השאלה היא האם יכול להיות מצב שחושבים רגישות ולא רואים כלום והפתרון היחידי בסופו של דבר זה טיפול שורש?

מנהל פורום חרדה דנטלית