טיפול חוזר

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

27/11/2014 | 17:36 | מאת: שירה

שלום דר רוזנבלום. פניתי אליך בעבר לפני טיפול ומאוד עזרת לי. עכשיו אני כנראה זקוקה לחזור ולטפל (נאמר לי שאצטרך לעקור שן גם בצד השני). אני שוב מרגישה לחץ , לא כמו בעבר אבל הרגשה שמקשה עלי ליזום את הטיפול. האם אתה חושב שעלי לחזור שוב על מה שעשיתי או שיש משהו קצר? מה קורה בד"כ בטיפולים חוזרים?

ערב טוב,שירה, אני שמח שבעבר טיפול ההכנה עזר לך ! זה טבעי שעולות שוב מחשבות וחשש לפני הטיפול,אפשר להבין שהן בעוצמה פחותה. הכנה קצרה עשויה לעזור. שבוע טוב ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית