חרדה דנטאלית

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

14/11/2014 | 19:45 | מאת: מאיר

שלום ד"ר רוזנבלום . לפני כשנתיים קיבלתי שתי זריקות הרדמה בלסת עליונה , במסגרצ טיפול ניקוי אבן , שתי זריקות בכל צד . עם תחילת ההרדמה חשתי מחנק . אני משער שלא הרגשתי את הנשימה , לא דרך האף ולא דרך הפה- החיך . אני נושם בד"כ רק דרך האף. התוצאה - בהלה . בימים אלה אני זקוק לעקירת שן בלסת העליונה ובהמשך שיקום כ . כללי בלסת זו . האם ניתן לקבל זריקה נקודתית לאזור שן נעקרת ( צדדית ) מבלי השפעה על כל המרחב . במידה ואבחר להעזר בסדציה או גז צחוק , הרי גם שם אקבל זריקת הרדמה העלולה להביאני לאותו המצב . אשמח לקבל מידע . תודה

ערב טוב,מאיר, על פי תאור הדברים יתכן שהשתלשלות הארועים קשורה באופן זה או אחר לחשש מטיפול,שהיא תופעה נפוצה... כמוכן יש לברר האם הארוע קשור לאלרגיה כלשהי. אני מציע לשקול פניה לרופא העוסק בחשש מטיפול שיניים,על מנת לזכות להתיחסות לדברים שאתה מעלה, שבוע טוב, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית