טיפול שורש

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

28/08/2007 | 09:22 | מאת: אבי

בקשר לזריקת הבלוק שנותנים לפעמים , האם יש לה תופעוות לוואי ויש בה אנדרלין? או שהיא כמו כל זריקת הרדמה אחרת.? קיבלתי את החומר של טוקסויד ,כמה זמן צריך להמתין עד תחילת הטיפול שורש כדי שלא יכאב , ומה זמן נוכחות המינימלית שלו בפה שלא תגרום נזקים תודה

אבי ערב טוב, המילה בלוק באה לציין שהזריקה מיועדת להשפיע על חצי לסת ( 8 שיניים).אם מדובר בלסת התחתונה התופעות נדירות,וכוללות כאבים בעת פתיחת הפה בימים שלאחר ההזרקה (TRISMUS),ןתחושה לא נעימה של זרם חשמלי בשפה בעת ההזרקה.הרופא בוחר את חומר ההרדמה-זה יכול להכיל או לא להכיל אדרנלין. לגבי טוקסוויט-ממתינים כשבועים-שלושה,אך זה לא אומר שלא יתכנו כאבים לאחר הפגישה הבאה.מקובל לחכות לא יותר מחודש. בברכה, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית