כאבים חזקים פתאומיים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

25/10/2014 | 19:13 | מאת: אורית

דר צביקה שלום היום הופיעו בצורה פתאומית כאבים חזקים בשיניים העליונות בצד שמאל. הכאבים היו אחרי האוכל ולא נרגעו לגמרי גם אחרי אופטלגין. אני לא יודעת אם זה קשור לאוזן או לשיניים. כל האזור רגיש וקשה לי ללעוס. אני לא יודעת אם לגשת קודם לרופא לבדיקת האוזן או לרופא שיניים. המחשבה על טיפול כל כך מפחידה אותי שאני לא רגועה כל השבת . האם יש קשר בין האוזן לשן?

ערב טוב,אורית, על פי תאורך סביר להניח שמקור הכאב הוא בשן,אני ממליץ לך לפנות לבדיקת רופא שיניים שיצלם ויקבע סופית.כאב חזק בשן מקרין לעיתים לאוזן. תרגישי טוב, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית