טיפולים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

14/09/2014 | 19:54 | מאת: עינת

יש לי בעייה יש לי שן שעברה הארכת כותרת אני קצת לפני שיקום , והייתי שלשום אצל השיננית : יכול להיות שזה צירוף מקרים או שזה קשור , ומהיום התחילו כאב/רגישות באותה השן האם זה יכול להיות או שזה יכול להיות קשור שהשיננית נגעה בה , אני פשוט לא רוצה איזה תרופה כי שבועיים שוב עושים לי ניתוח הארכת כותרת בשן אחרת בצד שני , ופוחדת שקרה משהו ויצטרכו בסופו לעקור גם את השן הנ"ל מה כדאי לעשות?

שלום,עינת, אני ממליץ לפנות לרופא השיניים המטפל לביקורת, דר. צביקה רוזנבלום

17/09/2014 | 20:25 | מאת: עינת

עשיתי הארכת כותרת לפני שלושה חודשים ועוד הארכה אני אמורה לעשות עוד שבועיים עוד הארכה בצד אחר . השאלה שלי את הארכה עשיתי לפני שלושה חודשים ומתחילה בקרוב מאוד שיקום הבעיה היא ככה: הייתי אצל שיננית לפני כמה ימים ובינתיים מאז יש רגישות / כאב קל מדי פעם בשן שעברה הארכה מאז הטיפול אצל השיננית . האם יכול להיות שהיא פגעה / עשתה נזק ומה כדאי/אפשר לעשות ? האם לחכות עד התור עוד בערך שבועיים לתור של הניתוח הארכת כותרת שיהיה ושהרופא חניכיים יראה שהכל בסדר או משהו אחר ואם כן מהו? ועברו כבר 5 ימים מאז הטיפול אצל השיננית ועדיין מציק / רגיש ולא מרגישה כמעט שום שינוי. ברור שלא שתטפל בלי לעשות אלא להמליץ מה עושים והאם יש מקרים כאלה שהשיננית פגעה לאחר טיפול , למרות ששינו את הכתר הזמני לפני השיננית לא הרגשתי עד אז שום כאב מה זה אומר?

מנהל פורום חרדה דנטלית