יישור שיניים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

12/09/2014 | 13:40 | מאת: דנה

הי . אני סובלת מחרדה דנטלית . אתמול הגעתי לטיפול שיננית עם גז צחוק , אך חשתי כאבים וקיבלתי גם הרדמות וגם זה לא עזר . עזבתי את הטיפול כמעט בתחילתו , היסטרית ובוכה . הבנתי שהאפשרות שלי לשיננית או כל דבר היא רק בהרדמה מלאה , זה אפשרי אך יקר . יש לי שן קדמית עקומה שמפריעה לי וחשבתי לעבור יישור שיניים . השאלה מה עושים עם החרדה והכאבים העזים שאני חשה . האם יש אנשים שעוברים יישור שיניים תוך כדי שימוש בהרדמה מלאה ? או שעלי לזנוח את הרעיון .

בוקר טוב,דנה לפי תאורך,נראה שכדאי לך לבדוק בצורה יותר מעמיקה איך מתמודדים עם נושא החרדה הדנטלית. מצד אחד הגעת למרפאת שיניים והתישבת על הכסא,ומצד שני היה קושי של ממש..אין אפשרות לעבור יישור שיניים בהרדמה כללית,אך את צריכה גם לקחת בחשבון שבמהלך החיים כדאי להגיע לבדיקות ולטיפולים שוטפים,אחרת שינייך יפגעו וחבל ! אני משער שאת צעירה והחיים עוד לפנייך... אם תרצי הכוונה נוספת,אני לרשותך, בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית