בעיה בחניכיים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

18/08/2014 | 20:04 | מאת: *שם בדוי*

שלום דוקטור. אני בת 32. לאחרונה התחילה לי תופעה מאוד מעצבנת של "קנאק" בחניכיים בעיקר בצד ימין למטה. (קנאק הכוונה כמו שלפעמים עושים עם האצבעות ואז העצמות משמיעות קול,בטוחה שהבנת אותי) זה מאוד מציק כי זה קורה הרבה מאוד כשאני מפהקת או מתכוונת לאכול וכולם מסביבי שומעים, בקיצור - לא נעים. האם אתה מכיר את התופעה? האם היא קשורה לשיניים? כיצד ניתן לפתור זאת? תודה מראש

ערב טוב, יתכן ומדובר בבעיה במפרק הלסת,אפשר להציע פתרון רק אחרי בדיקה, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית