ניתוח והמשך

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

01/08/2014 | 17:37 | מאת: גאיה

שלום יש לי שאלות לגבי שיקום והארכת כותרת: 1. האם יהיו כאבים יותר גדולים בהארכת כותרת עכשיו שזה בשן טוחנת , שיש בה יותר שורשים כלומר אחרי הטיפול. 2. אמרו לי אחרי 8 שבועות להמשך השיקום , וטעינו קצת בחישוב ועשינו 7 וחצי שבועות האם מספר ימים אלו מאוד חשוב או שאפשר להשאיר כמו שזה , כי אם לא אצטרך לדחות בעוד איזה שבוע ושזה ייצא לא 8 , אלא 9 שבועות? תודה.

שלום,גאיה, 1. קשה לצפות בדיוק את רמת הכאבים,בדרך כלל זה דומה,אך יכולים להיות הבדלים,תלוי באופן ביצוע הפרוצדורה,מידת סילוק העצם,וכד'. 2.אחרי 6 שבועות אפשר כבר להמשיך בשיקום דר. צביקה רוזנבלום

02/08/2014 | 12:16 | מאת: גאיה

אבל אם הרופאה אמרה אחרי 8 שבועות , בגלל שלא מסתדר עדיף שבוע פחות או שבוע יותר מבחינת החניכיים , במיוחד שזו שן שהרבה פעמיים הכתר נפל , לא עדיף בטוח ליותר?

מנהל פורום חרדה דנטלית