כתר

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

30/06/2014 | 11:36 | מאת: שירה

מאז הארכת הכותאת מרגישנ שהכתר הזמני מציק נוגע כל הזמן בלשון שמרגישה מחוספסת ופוחדת שתפצע האם זה בסדר כי התור רק 4 שבועות מהניתוח ואמרו שלא צריך לפני זה כי הכל נראה בסדר, ומתי ההרגשה הזאת תשתנה ואחזור להרגיש בסדר?

ערב טוב,שירה, זה סביר שלא יהיה נוח,כחודש וחצי לאחר הארכת כותרת ניתן יהיה לשפר את הכתר הזמני והרגשתך צפויה להשתפר. תרגישי טוב, דר. צביקה רוזנבלום

01/07/2014 | 22:50 | מאת: שירה

אזכתריס זה בסדר מה שאמרו שרק אחרינ6 שבועות מהניתוח אפשר לעשות משהו והכל טבעי? והאם הלשון לא יכולה להפצע מהנסיעות שלה בכתר הזמני הרבה פעמים ?

מנהל פורום חרדה דנטלית