טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

22/08/2007 | 12:18 | מאת: ו

שלום דוקטור רוזנבלום.. כל החיים סבלתי מפחד מרופא שיניים כך שהעדפתי לסבול מאשר להגיע. מצב זה של הזנחה גרם לבעיות רבות בשיניים ובחניכיים. אני בת 27 והפה שלי מלא בכתרים ועקירות ובעיות בחניכיים... הצלחתי למצוא רופא שלמרות מצבי הקשה היה נחמד וסבלני אך הוא פרש וכעת אני זקוקה לטיפול די דחוף, אבל חוששת מלגשת. פניתי לפני כשנה למרפאת הדסה הרופא שם היה כ"כ מרוגז על מצב הפה שלי שנמנעתי מלשוב אליו כך גם קרה במרפאה אחרת. עכשיו הבושה ולא הפחד עוצרים אותי. כפי שהבנת, אני מסוגלת לעבור טיפולים מורכבים, אך אני זקוקה לרופא שיהיה סובלני ולא "יכעס" עליי. האם ישנה רשימה של רופאים שיודעים להתמודד עם המצב קשה הזה אך בסבלנות?... תודה.

ו,ערב טוב ! אני יכול לכוון אותך. מסרי באיזה אזור את גרה,ואמסור לך במייל או בטלפון. לילה טוב , דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית