הארכת כותרת בשן

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

11/05/2014 | 20:36 | מאת: אושרית

שלום אני אמורה לעשות שתל + הארכת כותרת בשיניים צמודות , ובגלל זה אני מחכה לניתוח כי מקום השתל עדיין לא התרפא וצריך לחכות עוד איזה חודש מהעקירה שנעשתה לי. הבעיה בשן הצמודה שאני אמורה לעשות הארכת כותרת בעקבות שבר, הכתר הזמני מעצבן , לא נוח ואפילו לוחץ לי שמה , האם הדבר הגיוני אני פוחדת שזה לא אמור להיות ככה , ואם כן האם התופעות הללו ייפסקו אחרי הניתוח? או שיכול להיות גם קצת להציק אם עכשיו זה מציק מה יכול להיות אחרי הניתוח והאם בכל זה יכול להיות מה שאני מרגישה? וגם מהם התופעות אחרי הניתוח שיכול להיות ולכמה זמן?

תיתכנה תחושות כאלה,הן אמורות לחלוף כשתקבלי את הכתר הסופי. לגבי הארכת כותרת,יכולים להופיע כאבים מספר ימים דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית