ניקוי שיניים וניתוחי שיניים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

28/04/2014 | 11:10 | מאת: שירה

אני אמורה בעוד חודש ללכת לניתוח הארכת כותרת + שתל , רוצה לעשות ניקוי שיניים לא לפני כי זה מעט זמן מהטיפול הקודם , ורוצה ללכת איזה 3 שבועות חודש אחרי הוצאת התפרים , האם זה יכול להפריע להחלמה או להאט את ההחלמה אם אלך אליה אז ?

שלום,שירה, את צריכה לשאול את הרופא שיבצע לך את הפרוצדורה בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

29/04/2014 | 13:28 | מאת: שירה

אבל באופן עקרוני ברור שאלך אתעניין אם אפשר אבל האם לפי הכרתך וידיעתך האם חודש בערך אחרי הניתוח כבר אפשר בלי שיהיה נזק להחלמה?

מנהל פורום חרדה דנטלית