ט"ש

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

16/08/2007 | 00:36 | מאת: משה

האם מתן חומר שהורג את השורש שבועיים לפני הטיפול יבטיח פחות כאב בט"ש אחרי זה? האם אחרי מתן החומר צפויים כאבים?

משה,שלום, החומר שעליו אתה מדבר נועד רק למצבים בהם המטופל חש כאבים בעת השלב של תחילת טיפול שורש,למרות שכבר קיבל זריקת הרדמה.אחרי שהרופא מניח את החומר בשן,יתכנו כאבים למשך מספר שעות,ולכל היותר 24 שעות.מקובל להמתין כשבועיים -שלושה עד שממשיכים טיפול. מעבר לכך לא מומלץ להשתמש בחומר הנ"ל למצבים אחרים,הוא לא מהווה יתרון מבחינת רמת הכאבים אחרי הטיפול. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

18/08/2007 | 22:35 | מאת: משה

תודה,עד כה אחרי טיפולי שורש לא חשתי כאבים,ואני אמור לעשות ט"ש בשן בינה למטה ששורישה ישרים ומומלצת לטיפול על ידי המשקם,האם ט"ש בשן בינה זה חריג ברמת הכאבים לעומת שיניים רגילות?

מנהל פורום חרדה דנטלית