הארכת שיניים בשן

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

20/03/2014 | 19:56 | מאת: שירה

שלום אני כנראה אצטרך ניתוח הארכת כותרת אם אפשר הסבר על הפרצדורה מה עושים איך הולך התהליך , וגם אח"כ האם צפויים כאבים כלומר יוכל לתפקד כרגיל או שיכול להיות כאבים חזקים שלא יכולים לתפקד ואם כן כמה ימים מתאוששים , וגם אחרי כמה זמן חוזרים להמשך הטיפול של המדידות לכתר?

ערב טוב, בניתוח מקומי משנים את מתאר החניכיים והעצם,על מנת לחשוף מעט מצואר השן.צפויים כאבים במידה זו או אחרת למס. ימים. אחרי כ-6 שבועות מבצעים תיקוני השחזה,מידות, בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית