אשמח לדעתך

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

12/03/2014 | 16:53 | מאת: ליהי

אני בת 20 עם בעיה של דחיפת לשון. עברתי יישור שיניים לסגירת רווח בין 2 שיניים עליונות אך בשימוש בפלטה בלבד הוא נפתח מחדש. רופאת השיניים מומחית באורטודנטיה הציעה ליישרן מחדש תוך שימוש בקיבוע קבוע. האם לדעתך במצב בו יש דחיפת לשון ושתי שיניים מקובעות ו"נואשות" לחזור למקומן אך לא יכולות בגלל קיבוע קבוע אין בכך להזיק לשורשי השיניים?

ערב טוב,ליהי, המצב שאת מתארת לא עלול להזיק לשורשי השיניים. דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית