שתלים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

03/03/2014 | 17:36 | מאת: נטע

שלום,דוקטור, אני מאד פחדנית מטיפולי שיניים...היום אני בת 35.לפני שנתיים התגברתי איכשהו והלכתי לעשות שתלים.מאז יש הרבה בעיות שם-זיהומים,כאבים,בקיצור,סיפור-סיפור.אין לי שקט,מרגישה שהסתבכתי כהוגן,שלא לדבר על העלויות,אני מרגישה שנפלתי לידיים לא מקצועיות,מורחים אותי.יכול להיות שהשתלים לא נקלטו ? אני לא יודעת מה לעשות,אני חסרת אונים,פוחדת ללכת למישהו אחר,לא יודעת למי,לא יודעת איך אגייס עוד כסף...מחפשת עצה תודה על ההקשבה נטע

בוקר טוב,נטע, כמו בכל טיפול רפואי,יתכן מצב שהטיפול לא הצליח. נסי לדבר עם הרופא,לקבל הסבר מסודר לגבי המצב. בהצלחה, דר. צביקה רוזנבלום

04/03/2014 | 14:29 | מאת: נטע

כן,אבל ניסיתי,אני לא מצליחה להבין ממנו כלום... אם אני רוצה להתיעץ עם מישהו שמבין בנושא,על מי אתה ממליץ ?(אני מנתניה)נטע

מנהל פורום חרדה דנטלית