חידוש ועקירה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

06/02/2014 | 18:23 | מאת: יעל

שלום יש לי שאלה יש לי 2 שיניים צמודות 45-46 . את שן 46 עקרו לי השבוע ושן 45 אמורים לנסות לעשות חידוש טיפול שורש למרות שזה לא בטוח שזה גם יצליח השאלה היא בגלל ששיניים צמודות ויש לי עוד כאב / רגישות מהעקירה מתי אפשר / כדאי לעשות את החידוש בשן הנ"ל שלא יכאב או יעשה נזק ? כלומר כמה זמן כדאי לחכות עד שאפשר לנסות לעשות שם את החידוש?

ערב טוב לך, תמתיני כשבועיים-שלושה להתאוששות.גם ארבעה שבועות זה בסדר. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית