חרדה ממכשירים ומחלות

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

08/08/2007 | 14:01 | מאת: רומי

שלום רב, אני מאוד חרדה מהמכשירים שבהם משתמשים הרופאים. יש לי מספר שאלות בבקשה: הרי לרופא שיניים יש כל מיני אביזרים, משהו שנראה כמו פינצטה, מראה, מקדחים ועוד. האם בין מטופל למטופל הוא אמור להחליף את המכשירים ? האם את הראשים במקדח הוא אמור להחליף ? ולנקות את ידית המקדח ? האם בכלל בין כל מטופל ומטופל כל הסט הדרוש לאותו טיפול מוחלף, או שממשיכים עם הסט מהמטופל הקודם ? איך זה הולך ??? תודה רומי

רומי,שלום, התשובה היא כן ! כל האביזרים העשויים מתכת עוברים סטריליזציה ! תרגישי טוב ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית