דלקת

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

24/01/2014 | 08:42 | מאת: שירה

ילו לי דלקת ב-2 כתרים צמודים . רציתי לשאול איך הולכת הפעולה של הוצאת הכתרים + המבנים והאם אני אמורה לחוש כאב למרות שזה כתר , עובדה שהרגשתי כאב וכרגע אני אחרי אנטביוטיקה ואז האם הפעולה הזאת כואבת ומה בדיוק עושים כדי להוציא ? האם מומלץ להוציא את 2 השיניים יחד כל פעם שן אחרת והאם גם את המבנה באותו פעם או כדאי קודם את הכתר ופגישה אחרת את המבנה?

25/01/2014 | 20:54 | מאת: שירה

והאםהמשכו אם גם יכול להיות ששיניים נוספות יכולות להידבק? ובחידוש גם האם מומלץ שן שן או את שתהיו יחד וגם כמה זמן מומלץ לחכות מהחידוש ועד המשך הטיפול של מבנה וכתר זמני במצב של דלקת?

ערב טוב,שירה, אינני יכול לתת לך תשובה ספציפית למקרה שלך,מאחר ולא בדקתי אותך.לגבי תשובות באופן כללי,נא עייני שוב בתשובות שלי במהלך החודש, שבוע טוב, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית