דלקת בכתר

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

05/01/2014 | 18:26 | מאת: שירי

אני קצת לחוצה: גילו לי דלקת ב-2 כתרים צמודים . רציתי לשאול איך הולכת הפעולה של הוצאת הכתרים + המבנים והאם אני אמורה לחוש כאב למרות שזה כתר , עובדה שהרגשתי כאב וכרגע אני אחרי אנטביוטיקה ואז האם הפעולה הזאת כואבת ומה בדיוק עושים כדי להוציא ? תודה מראש

שלום,שירי, אני יכול לנסות לנחש על מה מדובר-אם יש זיהום בקצות השורשים,והרופא המטפל בחר באופציה של הותאת הכתרים והמבנים-זה לא אמור לכאוב-מנסרים את הכתר,קודחים על מנת לסלק המבנים-הפעולות האלה כרוכות במגע באזורים שאין בהם תחושה.אם ביום הטיפול השן רגישה למגע או ללעיסה,אז גם הפעולה הנ"ל עלולה להציק,ואז אפשר להרדים את המקום. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית