תהליך הכנת כתר בשן

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

02/01/2014 | 19:29 | מאת: לוטן

שלום רציתי לדעת כמה פגישות ואיך הולך הכתר בשן מהחלק של אחרי הרכבת הכתר הזמני והתחלת המדידות לכתר קבוע ועד הרכבת הכתר הקבוע כלומר מה עושים בכל פגישה ואיך זה הולך? אני קצת פוחדת אשמח להסבר על מספר הפגישות והתהליך שעושים בכל פגישה.

בפגישה הראשונה לוקחים מידה,בפגישה השניה מודדים את הכתר על גבי השן-אם הכל מתאים-מדביקים אותו.אם לא-חוזרים על שלבים,ואז זה יכול להמשך יותר פגישות .ראה גם תשובתי לשקד מ 31.12.13, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית