שן קטנה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

17/12/2013 | 20:58 | מאת: שירה

יש לי שן שעכשיו עושים איתה טיפול. צריכה עדיין כתר זמני וכתר. והרופאה אמרה שבגלל שהיא קטנה אצטרך אולי ניתוח הארכת כותרת? האם באמת בגלל שהשן קטנה מאוד יש באמת סיכוי גדול שצריך ניתוח הארכת כותרת?

ערב טוב, כשגובה הכותרת קטן,הארכת כותרת יכולה לסייע בחלק מהמקרים.הרופא צריך לשקול האם הטיפול יתן סיכוי הצלחה של ממש לכתר.יש לשקול כל מקרה לגופו... דר. צביקה רוזנבלום

21/12/2013 | 20:59 | מאת: שירה

אבל השאלה היא האם לא יכול להיות שהמבנה שלי בפה הוא של שיניים קטנות ולמרות הגודל לא יצטרכו , כלומר לפי מה נקבע אם צריך את הארכת כותרת בטוח או לא?

מנהל פורום חרדה דנטלית