מדידות לכתר

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

14/12/2013 | 11:38 | מאת: נועה

שלום לך , יש לי פחד מפני המדידות לכתר קבוע , שמעתי ששמים תבנית על הפה , וגם ככה יש לי רפלקס הקאה די מהיר , ולפעמים בעיה בנשימה רגילה , אפילו אצל שיננית אם הנחת הפלואור עושים לי לפעמים פעמים ולאט לאט , האם למי שיש את הרפלקס הנ"ל יש אפשרות לעשות את המדידות לכתר בצורה קלה יותר ?

שלום,נועה, יש כמה טיפים שעשויים לעזור : -ניתן לקחת את המידה כשאת יושבת זקוף -רצוי לנשום לאט ועמוק דרך האף -אפשר להניח אצבע על האף ולהתרכז בחשיבה על המקום בו האצבע נוגעת בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

14/12/2013 | 18:36 | מאת: נועה

תודהלכתר ושה על התגובה ועוד שאלה בקשר לזה האם התבנית בגודל אחיד או שיש בגדלים שונים וממה עשויה התבנית מאיזה חומר?

מנהל פורום חרדה דנטלית