לייזר

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

01/12/2013 | 12:36 | מאת: אורית

יש לי חרדה קשה מהשימוש במקדח אצל רופא שינים ,עם הכאבים הזריקה עקירות וכו' אין לי בעיה להתמודד לכן אני מעוניינת לעשות טיפול שיניים בלייזר זה נראה לי עדיף על טיפול בהרדמה כללית,השאלה היא מתי יש בכל אופן הכרח להשתמש במקדח גם אצל רופאי שיניים שמשתמשים בלייזר תודה מראש על התשובה

ערב טוב,אורית, לצערי הלייזר משמש למעט מאד פרוצדורות ברפואת שיניים,בעיני הוא גימיק ותו לא. אם את חוששת מהקדיחה,אני מציע לך לנסות לעבור טיפול מכין שיכול לעזור לך להתמודד עם הענין.אם את מעונינת,אברר היכן ניתן לקבל סיוע בנושא. דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית