הרדמה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

17/10/2013 | 16:35 | מאת: שרון

יש לי תאריך לביצוע השתלה בעוד כשבוע. המקום שבו עברתי עקירה עדיין מאוד רגיש.האם כדאי לדחות את מועד ההשתלה? קיים בי חשש גדול ואף חרדה שזה מאוד יכאב בעקבות הרגישות ושההחלמה תהיה קשה יותר. תודה שרון

בוקר טוב,שרון, התהליך המקובל לביצוע שתל הוא המתנה של כ 2.5-3 חודשים אחרי עקירה,ואז ביצוע סי.טי.,לפני השתלה.השאלה היא אם היתה המתנה מספקת ? האם הכאב נובע מכך שהעקירה בוצעה לפני זמן קצר ? שבת שלום ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית