פחדים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

28/09/2013 | 13:08 | מאת: עידו

שלום, אני בן 22,יש לי כמה בעיות שאני מרגיש.אבל אני לא הולך לטיפול כבר שנים,בערך מגיל 15,רק פעם אחת הלכתי בצבא בגלל כאבים,הוא עשה ניקוי בתעלות,ושם סתימה זמנית.זה כאב אפילו שהוא שם זריקה.נראה לי שלא היתה לו הרבה סבלנות לחכות שיירדם.עכשיו השן כואבת שוב נראה לך שאני יכול לנסות ללכת לרופא נחמד וסבלן,שאני אוכל להתגבר ? עידו

בוקר טוב,עידו, מנימת שאלתך נשמע שאתה לא פוסל את התסריט האופטימי בו תצליח להתגבר ולעבור טיפול.לפיכך,יש מקום שתנסה ! בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

02/10/2013 | 16:01 | מאת: עידו

למי כדאי לי ללכת ? אני גר בקרית אתא

מנהל פורום חרדה דנטלית