ילד בן 7

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

13/08/2013 | 08:50 | מאת: אריאלה

שלום, בני בן 7,יש לו זיהום בשן קבועה.הבנתי שהוא צריך טיפול שורש,אבל היינו אצל רופאה מאד נחמדה והוא לא שיתף פעולה.אנחנו דואגים כי יש לו נפיחות והוא שותה אנטיביוטיקה שרופא הילדים רשם לו.מה לעשות ? אנחנו גרים בנס ציונה תודה,אריאלה

בוקר טוב,אריאלה, כדאי לפנות לפא שיניים מומחה לטיפולי שורש,עם גישה טובה לילדים. אנא צייני מייל או כתבי לי ל [email protected], ואמליץ לך על רופא באזור שציינת, תרגישו טוב ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית