דפיקות לב

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

09/08/2013 | 08:53 | מאת: אביבה

שלום, אני מקבלת דפיקות לב חזקות ולא מרגישה טוב אחרי זריקה.הרופא אמר שיש לי אלרגיה לאדרנלין.זה יכול להיות ? מה לעשות ? אביבה

בוקר טוב,אביבה, כנראה שמדובר בתגובה נורמלית לחלוטין להזרקת חומר הרדמה שמכיל אדרנלין.האדרנלין גורם בין השאר להאצה בדופק.על מנת להפחית את ע התופעה,על הרופא לבדוק בזמן ההזרקה שאיננו מזריק ישירות לכלי דם,וכן להזריק לאט מאד ! ישנם גם חומרי הרדמה שאינם מכילים אדרנלין,אך מידת ההרדמה שמושגת בעזרתם פחותה... שבת שלום, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית