כאבים פתאומיים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

24/06/2013 | 01:23 | מאת: ספיר

שלום אני סובלת מכאבים חזקים כבר כמה שעות ואף כדור לא ממש עוזר. לפני חודש הייתי אצל רופא שראה חור באחת מהשיניים הטוחנות. יכול להיות שזה הפך לטיפול שורש בבת אחת? מה אפשריות הטיפול המהירות ביותר שיפחיתו את הפחד והסבל?

בוקר טוב,ספיר, אין אפשרות לדעת לפי תאורך מה הבעיה,נדרשת בדיקה + צילום,לפי הענין. בהחלט שכיח שכאב חזק מעיד על צורך בטיפול שורש... עלייך לגשת לרופא שיניים בהקדם... תרגישי טוב, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית