הרדמה לא משפיעה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

12/06/2013 | 10:01 | מאת: סיגל

שלום, לאחרונה עשיתי שתלים וההרדמה לא השפיעה עלי כמו בעבר, גם היה צריך להזריק הרבה יותר כיון שכל פעם הרגשתי כאב וגם ההרדמה לא החזיקה לאורך זמן,בנוסף היה דימום חריג. יש לציין שעשיתי כבר שתלים בעבר ולא הייתה לי בעיה עם ההרדמה . האם ניתן לדעת מה הסיבה לכך או מה עלי לבדוק ? תודה

ערב טוב,סיגל, הסיבות להבדלים שציינת בין שתי סידרות הטיפולים יכולות להיות רבות מאד,קשה עד בלתי אפשרי לדעת מה ארע... יתכן ומדובר בשני רופאים שונים,כשכל אחד נוהג לתת הרדמה באופן שונה.יתכן וחומר ההרדמה שונה בין שני המקרים,יתכן ובמקרה אחד מדובר בלסת העליונה,ובמקרה השני בלסת התחתונה. אם לא מתוכננים עוד שתלים בזמן הקרוב.לא הייתי עושה משהו בנידון דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית