טיפול שיניים בהרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

17/02/2013 | 10:26 | מאת: רבקי

אני בת 23 וסובלת מחרדה מרופאי שיניים אך עד לפני שלוש שנים עברתי טיפולי שיניים למרות החרדה. בשל משבר נפשי שאני עוברת בשנים האחרונות החרדה גדלה מאד ואינני מסוגלת לטפל. לאחר בדיקה אצל רופא מתברר שאני זקוקה לסדרת טיפולים בשל הזנחה של שנים. הלכתי לרופא אך לאחר זריקות ההרדמה ראיתי שאני לא מסוגלת לשאת את החרדה ולא טיפלתי. אני שוקלת לבצע את הטיפולים בהרדמה מלאה. האם כדאי? (אציין כי הרופא שאצלו ניסיתי להתחיל לטפל היה סבלני מאד)

ערב טוב,רבקי, טיפול שיניים מיטבי לא יכול להתבצע בפגישה מרתונית אחת,אלא רצוי שיעשה בשלבים.מעבר לכך,אני יכול לנחש מדברייך שיתכן ופעם במס' חודשים תזדקקי לטיפול שיניים כזה או אחר.מהסיבות שציינתי כדאי לנסות להגיע למצב בו את תהיי מסוגלת לעבור טיפול "רגיל",כי טיפול בהרדמה כללית עלול להשיג תוצאה פחות טובה,וגם כי לא תרצי לעבור הרדמה כללית כל מס' חודשים. אם את לא רואה עצמך מצליחה לקבל טיפול,יתכן ואת זקוקה להכנה בידי איש מקצוע שאננו רופא שיניים. אם תחליטי לנסות זאת,כתבי לי ל [email protected],להכוונה. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית