חרדה דנטלית ובריאות הנפש

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

29/01/2013 | 10:06 | מאת: דניאל

שלום אני עובד סוציאלי בבריאות הנפש, אני שואל לגבי מטופל שלי שמראה סימנים של דנטופוביה ומתמודד גם עם מחלת הסכיזופרניה. הוא צריך לעבור טיפול שיניים פרוטטי וקיבל אף מימון לכך ממשרד הבריאות. ראיתי שהטיפול בדנטופביה תלוי בעיקר באישיותו של רופא השיניים ובאיכות המרפאה, לצערי המימון לטיפול מותנה לגבי מרפאה ספציפית שאין בה את הכישורים האנושיים הנדרשים. רציתי לדעת אם יש לך טיפים נוספים שיכולים לעזור להביא את הנ"ל לטיפול שיניים. רב תודות

שלום,דניאל אנא כתוב לי ל [email protected] יום טוב, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית