חרדה בלתי נשלטת

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

31/12/2012 | 14:43 | מאת: הילה

שלום רב , אני נמצאת במצוקה נוראית עברתי טראומות בכול הקשור לפה ולשיניים והטיפול האחרון היה טראומתי והשאיר פצעים בגוף ובנפש .מאז הפסקתי את הטיפול והגעתי למצב נןראי בפה ובחניכיים ושנים אני סוחבת איתי את הסוד המחניק הזה. כול פעם שאני חושבת על זה או מנסה לדבר על זה אני נתקפת חרדה ומחנק.. אני מתחום הטיפול אך המטפל הולך יחף ואין לי יכולת לחשוב בהיגיון.. אני בפנטזיה רוצה לעצום את העניים ושהכול יהיה מאחורי .. אני בחורה צעירה ורווקה אחוזת פחד אימה ולא מסוכלת לפתוח את הפה והפצעים הנפשיים הללו.. הבעיה צפה ולכן אני מנסה שלא כהרגלי לחפש עזרה ..

שלום,הילה, יפה שפנית,הקושי מובן ועשית צעד משמעותי בעצם הפניה לפורום ! אני יכול לומר לך מנסיוני שבעיות כאלה פתירות ב 98 % מהמקרים,צריך רק להחליט שמתחילים ומתמידים. ניתן לפנות לרופא שיניים שעוסק בכך ,או למרפאה שעושה "הכנה" לטיפול שיניים,כשלאחר מכן פונים לרופא.יש גם רופאים בתחום זה שמעסיקים איש מקצוע המבצע את ה "הכנה".במידה ותרצי הכוונה,תוכלי לפנות דרך הפורום,או לכתוב לי ל [email protected] יום טוב, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית