רפלקס הקאה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

28/12/2012 | 10:53 | מאת: ראם

אני סובל מרפלקס הקאה רציני.אני צריך לעבור מספר הדתלות שינייםואחריהן לקיחת מידות לכתרים ואני לחוץ מאוד מזה את העקירות עשו לי עם גז צחוק.נאם ניתן בכל פעם להשתמש הגז זה? אני בו44 וחושש מאד תודה מראש על תשובתך

בוקר טוב,ראם, ניתן להשתמש בגז צחוק בכל ביקור. אתה זוכר האם בטיפולים קודמים הצלחת להתגבר על רפלקס ההקאה בזכות גז הצחוק ? אם כן-יופי ! יתכן וגם בהמשך הוא יסייע.אם לא-יש טכניקות להתגבר על הרפלקס.ישנם רופאים הבקיאים בכך,בדרך כלל הם גם אלה המתמקדים בהפגת חשש מטיפול. אם יהיו עוד שאלות או שתרצה הכוונה,כתוב לי שוב. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית