ניתוח הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

12/12/2012 | 09:06 | מאת: עזרא

שלום מחר יש לי ניתוח הארכת כותרת ואני. קצת לחוצה. האם יש הנחיות לפני הניתוח כי פשוט לא נאמר לי כלום. מהו זמן הריפוי? פשוט 3ימים לאחר מכן יש לי אירוע האם אוכל לאכול? האם יש תפרים? אחרי כמה זמן עליי ללכת לרופא כדי למדוד לכתר הקבוע. מדובר על שן הפנימית ביותר. האם יכולה להיות שם פגיעה בעצבים ותחושת נימול לאחר הניתוח. אני מאוד חוששת ובמרפאה שאני הולכת לא נותנים לי יותר מדי פרטים. כי מדובר על רופא שמגיעה למרפאה פעם בשבוע כדי לעשות טיפולי חנייכים למינהם. אשמח לתגובתכם תןדה

ערב טוב, זמן הריפוי הוא כשבועיים.הכאבים יכולים להמשך מספר ימים,בדרך כלל לא יותר מ 7-10 ימים.קצב ההתאוששות מאד אינדיבידואלי,יתכן ואחרי 3 ימים תאלצי לאכול בעיקר בצד השני,ועדיין לא תרגישי מאוששת.נדרשים תפרים.הסיכון לפגיעה עצבית הוא נמוך מאד.נהוג להמשיך בהכנות לכתר הקבוע אחרי 6-7 שבועות. בהצלחה,ושיעבור בקלות ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית